Over ons…

Wij hebben het voor U

SensoFlow is een dynamische onderneming die zich onlangs positioneerde op de markt in de Benelux. Zijn 25 jaren van ervaring in industriële pompen en instrumentatie waarborgen meteen voor zijn klanten gepaste antwoorden aan hun meeste specifieke behoeften.

Nice people to do business with

Is ons motto. Het onderstreept onze zorg om een trouwe en betrouwbare partner voor onze klanten te zijn. De menselijke en pragmatische benadering van onze activiteit wordt door het innoverende en exclusieve karakter van de producten van onze leveranciers versterkt.

Onze filosofie

Uw ervaring is en zal altijd voor ons uiterst belangrijk blijven. Samen met onze kennis van de industriële markt en onze know-how in procesbeheer, staat zij garant voor success. De nodige tijd nemen om naar u te luisteren en nadien u beter te kunnen adviseren is de basis van onze filosofie.

Een partner voor onze mobiliteit

Bij Subaru hebben we de voertuigen gevonden die ons de mobiliteit geven die we nodig hebben. Hun oorspronkelijke filosofie beantwoordt aan onze wens om beschikbaar te zijn voor onze klanten waar onze aanwezigheid vereist is en dit onder alle weersomstandigheden. Met een robuustheid gebaseerd op hun Boxer-motor, even discreet als betrouwbaar.

Een partner voor hun onderhoud

AND-Motors
Chemin Maxile 2A
B-1400 Nijvel – België
T: +32 (0)67 841 330
Web: andmotors.subaru.be